ROLADKI Z UDEK FASZEROWANE MIĘSEM MIELONYM
ROLADKI Z UDEK FASZEROWANE MIĘSEM MIELONYM
 Wszyscy chyba lubimy drobiowe mięso.  Tym razem postanowiłam zamiast roladek z tradycyjnych piersi kurczaka przygotować je z wyfiletowanych udek.  Soczyste mięso udek faszerowałam pikantnym i aromatycznym mielonym mięsem. Roladki wyszły pyszne! Na pewno często będę wracała do przepisu ... :)) Składniki: 8 u dek z kurczaka bez skóry i kości Na farsz: 400g mielonego mięsa (u mnie mielona łopatka) 1 jajko 2-3 łyżki bułki tartej 2 ząbki czosnku słodka papryka sól pieprz ziołowy ziele angielskie liść ... czytaj dalej...
            
     
Autor
 Walijskie Pichcenie
Walijskie Pichcenie
        
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
roladki, mielone, mięso, udka  , tarta, mięso mielone, papryka, cebula, bułki, kopytka, kurczak, ziemniak, drobiowe, pierś, kasza, pierś kurczaka, ziemniaki, piersi, pierś z kurczaka, kaczki, indyk, jajka z farszem, tarta na słodko, udka z kurczaka, soczysta pierś z kurczaka, piersi z kurczaka faszerowane, pierś z indyka, piersi z kaczki, kurczak z czosnkiem, kurczak z papryką 
Inne przepisy z Walijskie Pichcenie
Dodaj komentarz