KARKÓWKA PO ZBÓJNICKU.ZAPIEKANA. Z JEDNEGO GARNKA.

KARKÓWKA PO ZBÓJNICKU.ZAPIEKANA. Z JEDNEGO GARNKA.

KARKÓWKA PO ZBÓJNICKU.ZAPIEKANA. Z JEDNEGO GARNKA.

Pyszne, mięciutkie kawałki karkówki w pikantnej, pomidorowej zalewie. Do tego mięciutkie warzywa i fajny, jednogarnkowy obiad gotowy!  Będzie smakował wszystkim mięsożercom, gwarantuję 😉 Składniki : karkówka (ilość dowolna u mnie 1.30 kg) olej sól pieprz po połowie żółtej, czerwonej, pomarańczowej i zielonej papryki 1 papryczka chili 200 g małych pieczarek 2 cebule słoik małych korniszonów lub 2-3 ogórki konserwowe Zalewa: 1 szkl przegotowanej wody 1/2 szkl ketchupu pikantnego 2 łyżki przecieru pomidoro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.