szybkowar-pomidorowa na korpusie z ryżem...
szybkowar-pomidorowa na korpusie z ryżem...
Składniki: korpus z kury 1 sztuka, włoszczyzna 1/2 pęczka, kucharek 1,5 łyżki, ryż 1 saszetka, ziele angielskie 4 sztuki, liść laurowy 2 sztuki, koncentrat pomidorowy 180 ml, pieprz czarny mielony 1 łyżeczka, śmietana 12% - do smaku, woda 3,5 litra korpus z kury średni zagotować w niedużej ilości wody i wszystko wylać, korpus opłukać - wywar będzie mniej tłusty i klarowniejszy do szybkowara 9 litrów "polecam SZYBKOWAR -Tureckie Garnki - zobacz" włożyć opłukany korpus, obraną włoszczyznę, ziele angielskie, liście la... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię
Autor
Danuta Magda Slugocka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, ryż, zupa, zupa pomidorowa
Inne przepisy z W Mojej Kuchni Lubię
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję