szybkowar- gołąbki z włoską kapustą...
szybkowar- gołąbki z włoską kapustą...
Składniki: kapusta włoska 1 duża i nie twarda, ryż 3 woreczki, jajka 2 sztuki "M", cebula 1 sztuka większa, kucharek 3 łyżki, papryka słodka 2 łyżeczki, papryka ostra 1 łyżeczka, natka pietruszki 1/2 pęczka, śmietana gęsta 18% 100 gram, woda 5 szklanek, sok pomidorowy 1 litr, mąka pszenna 3 łyżki, śmietana 18% 100 gram, sól 2 łyżeczki, oregano 1 łyżeczka Ryż ugotowany w osolonej wodzie odcedzić na durszlaku, wystudzony wsypać do miski, dodać mieloną łopatkę, kucharka, jajka, paprykę słodką, ostrą, posiekaną cebulę... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię
Autor
Danuta Magda Slugocka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gołąbki
Inne przepisy z W Mojej Kuchni Lubię
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję