soczewica czerwona,kapusta kiszona,prawdziwki suszone z olejem rzepakowym w pierogach ukryte..

soczewica czerwona,kapusta kiszona,prawdziwki suszone z olejem rzepakowym w pierogach ukryte..

soczewica czerwona,kapusta kiszona,prawdziwki suszone z olejem rzepakowym w pierogach ukryte..

Składniki: FARSZ: soczewica czerwona 1,5 szklanki, kapusta kiszona 50 dag, prawdziwki 1 szklanka, cebula 2 sztuki, ząbki czosnku 2 sztuki, olej rzepakowy 6 łyżek, cukier 1 łyżka, pieprz czarny mielony 3/4 łyżeczki, kucharek 1,5 łyżeczki, bułka tarta 2 łyżki PIEROGI: mąka tortowa 60 dag, woda ciepła 1,5-2 szklanki, masło 1 łyżka, sól 1 łyżeczka DODATKI: woda 4 litry, olej rzepakowy 2 łyżki, sól 1 łyżeczka, cebula 5 sztuk, ząbki czosnku 6 sztuk, olej rzepakowy 1/2 szklanki, cukier 1 łyżeczka, kucharek 1 łyżec... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Autor

Danuta Magda SlugockaDanuta Magda Slugocka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, tarta, kapustą, mielone, kapusta kiszona, ciasto, grzyby, ryby, bułki, kluski, zapiekanka, ryba, zapiekanki, ryba w ciescie, czerwona kapusta, ryby smażone, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, pierogi z kapusta i grzybami, ciasta tortowe, dodatki do mięs

Inne przepisy z W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.