pysznie pyszne francuskie babeczki z karpatkowym kremem...

pysznie pyszne francuskie babeczki z karpatkowym kremem...

pysznie pyszne francuskie babeczki z karpatkowym kremem...

Składniki: 1 rulon ciasto francuskie krem karpatkowy: 1/2 litra mleko, 1/2 szklanki cukier, 2 łyżki mąka ziemniaczana, 2 łyżki mąka tortowa, 2 sztuki żółtka, 1 kostka masło lub margaryna, 1/4 łyżeczki aromat cytrynowy, 14 sztuk truskawkiz ciasta francuskiego z biedrony wycinać kubkiem placuszki z rulonu wyszło mi 14 babeczek każdy włożyć do foremki silikonowej 4x7 cm nie smarować foremek żadnym tłuszczem piec około 25 minut w 200C i dobrze je po upieczeniu wystudzi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.