młoda kapusta jak schabowy w panierce...
młoda kapusta jak schabowy w panierce...
Składniki: kapusta młoda 1 główka średnia, woda 3-4 litry, sól 1 łyżka panierka: jajka 3 sztuki, olej rzepakowy 1 łyżka, mleko 2 łyżki, pieprz mielony 1 łyżeczka, kucharek 1 łyżeczka, tarta bułka 12 szklanka, mąka pszenna 1 szklanka, olej rzepakowy - ile potrzeba Wodę z gotowania kapusty można wykorzystać do zupy jarzynowej - z kapusty oderwać pierwsze, zbędne liście, główkę przekroić na połowę przez środek głąba ( głąb jest ważny aby liście się trzymały w trakcie gotowania, smażenia ), następnie znowu przeciąć w... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię
Autor
Danuta Magda Slugocka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, tarta, bułki, mielone, zupa, kotlety, kotlet, zupa jarzynowa, schabowe, kotlety mielone
Inne przepisy z W Mojej Kuchni Lubię
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję