kaszanka z airfryer...

kaszanka z airfryer...

kaszanka z airfryer...

Składniki: kaszanka 8 sztuk + olej rzepakowy do posmarowania dłoni, cebula 2 sztuki większe, papryka 2 sztuki średnie - może być kolorowa, sól 1/2 łyżeczki, pieprz mielony 3/4 łyżeczki, olej rzepakowy 1 łyżka Kaszankę dobrej jakości posmarować olejem rzepakowym, wykałaczką gęsto ponakłuwać - nie będzie pękać w trakcie pieczenia , kaszanki ułożyć w foremce silikonowej.  Cebule pokroić w piórka, paprykę w kawałeczki do formy silikonowej 22 cm, dodać soli, pieprz mielony, olej i wymieszać, olej sprawi, że ce... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję