Pieczone kasztany jadalne
Pieczone kasztany jadalne
Składniki: kasztany jadalne ( ja miałam 400g), opcjonalnie sól. Przygotowanie: Kasztany umyć i osuszyć. Ponacinać - zrobić nacięcie w kształcie X. Piec w rozgrzanym piekarniku do 200stopni C przez 30min. Po upieczeniu lekko ostudzić. Obrać z dwóch warstw skórek. Można jeść posypane solą. Smacznego!!! czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu W kuchni u Moniki
Autor
weronikka1
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
przystawki
Inne przepisy z W kuchni u Moniki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję