Wątróbka drobiowa duszona z jabłkami

Wątróbka drobiowa  duszona z jabłkami

Wątróbka drobiowa duszona z jabłkami

Wątróbkę nie wszyscy lubią, ale na pewno nie powinni opierać się przed smakiem tej drobiowej. Taką też dziś polecam.SKŁADNIKI40 dag. wątróbki drobiowej 1 jabłko1 cebula1 łyżka olejusól,pieprz do smaku WYKONANIEWątróbkę dobrze płuczemy i chwilę trzymamy na durszlaku,żeby ociekła z wody.Cebulę kroimy w kostkę i podduszamy na patelni, do momentu, aż trochę zmięknie.Dodajemy wątróbkę, nakrywamy i dusimy ok 15 min, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.Wrzucamy pokrojone w małe kawałki jabłko i jeszcze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchennym oknie Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję