Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami

Takie pierogi oprócz ruskich to przysmak moich dzieci. Polecam. SKŁADNIKI 1/2 kilograma kapusty 5 dag grzybów suszonych 2 cebule olej rzepakowy sól , pieprz Na ciasto 1/2 kg maki 1 szklanka gorącej wody 2 łyżki oleju 2 jajka 1 żółtko WYKONANIEZ mąki i pozostałych składników wyrabiamy ciasto, powinno być szkliste.Kapustę spłukujemy wodą, odgotowujemy do miękkości.Grzyby zalewamy wodą moczymy, a potem gotujemy ok . 1 godz.Cebulkę dusimy na oleju, dodajemy pokrojone grzyby i dalej obsmażamy tak... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchennym oknie Ewy

Autor

pozytywna45

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, grzyby, kapustą, pierogi z kapusta i grzybami, pierogi, cebula, ciasto, zupa grzybowa, mak, jajko, duszone, mąka, susz, ciasto z makiem, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, dania na gorąco

Inne przepisy z W kuchennym oknie Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję