Kurczak faszerowany śliwką i żurawiną

Kurczak faszerowany śliwką i żurawiną

Kurczak faszerowany śliwką i żurawiną

Polecam mięsko drobiowe  faszerowane suszoną śliwką i żurawiną. Trochę pomęczymy się  z odfiletowaniem kurczaka, ale później smak wszystko wynagrodzi.SKŁADNIKI1 duży kurczak o 2 kg.małe opakowanie suszonych śliwekmałe opakowanie suszonej żurawiny2 łyżki sosu sojowego1 przyprawa do kurczaka1 łyżka ziół prowansalskichnici do sznurowania mięsaWYKONANIEKurczaka musimy zluzować, czyli uddzielić od kości. Nie zrobiłam zdjęć jak to robić, dlatego odsyłam TUKiedy już poradziliśmy sobie z odfiletowaniem. Kurczaka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchennym oknie Ewy

Autor

pozytywna45

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, żurawina, mięso, śliwka, sos sojowy, sosy, roladki, pieczenie, marynaty, pierś, piersi, drobiowe, sos do kurczaka, kurczak ze śliwkami, kurczak w marynacie, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kurczak pieczony, mięsa pieczone, pierś w marynacie, piersi z kurczaka faszerowane

Inne przepisy z W kuchennym oknie Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.