Gołąbki z ryżowo-grzybowym nadzieniem
Gołąbki z ryżowo-grzybowym nadzieniem
Troszkę inna odmiana gołąbków. Mięso połączone z ryżem, grzybami i marchewką. Smaczny i sycący obiad. 400 g mięsa mielonego wieprzowego 1 marchew 1 cebula 100 g ryżu 50 g kurek 100 g pieczarek 2 jajka 5 łyżek bułki tartej 10 liści kapusty 150 g koncentratu pomidorowego 1 łyżka mąki pszennej 250 ml wody 1 łyżeczka bazylii Sól Pieprz 1. Kurki oczyścić, pieczarki pokroić w kosteczkę. Wszystko usmażyć na patelni. 2. Marchew zetrzeć na tarce o ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu VioletoweKucharzenie
Autor
VioletoweKucharzenie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, tarta, gołąbki, kurki, kurki, ryż, zupa pomidorowa, kapustą, mięso, mięso mielone, grzyby, marchewka, bułki, pieczarki, obiad, wieprzowina, mięso na obiad, pieczarki z ryżem, bułka pszenna, mielone pieczarki, kurki przepis na obiad, pieczarki do obiadu, mięso duszone, duszona marchew
Inne przepisy z VioletoweKucharzenie
Dodaj komentarz