Bardzo delikatne i letnie ciasto z malinami, jagodami i ananasami. Połączenie tych owoców sprawia, że ciasto jest bardzo smaczne. W zimie możemy wykorzystać mrożone owoce. Ciasto oraz kawę podałam na talerzyku z New Hollins Gold PORCELANA BOGUCICE 350 g mąki pszennej 0,5 szklanki cukru 2 jajka 200 g jogurtu naturalnego 120 ml oleju 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia Garść malin Garść jagód 4 plastry ananasa z puszki Jajka ucieramy z cukrem na średnich obrotach. Dodajemy jogurt oraz przesianą mą... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...