Przepis na : obiad
Aromatyczne i lekkie wegetariańskie leczo z cukinii to mój ulubiony przepis na lato! Leczo smakuje świetnie, a dodatek pieczarek sprawia, że leczo ma nie tylko więcej smaku, ale też dostarcza porcję roślinnego białka. Spis treści: Jak zrobić bezmięsne leczo? Jakich warzyw użyć do lecza? Jak długo gotować wegetariańskie leczo? Jak przechowywać leczo? Przepis na wegetariańskie leczo z cukinii Ile kalorii ma porcja wegetariańskiego lecza? Zobacz również inne przepisy na wegetariańskie dania Jak zrobić bezmięsne l... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...