Przepis na : sałatka
Sałatka warstwowa z jajkiem i rzodkiewką Via Gusto Sałatka warstwowa z jajkiem i rzodkiewką Drukuj Proporcje na: 1 salaterkę średniej wielkości Czas przygotowania: 30 minut Ocena: 5.0 /5 ( 1 głos/y ) składniki 150 g kapusty pekińskiej 200 g papryki konserwowej 8 jajek 400 g rzodkiewki 100 g sera żółtego 300 g majonezu 150 g śmietany lub jogurtu greckiego 2-3 ząbki czosnku (ew. 1-2 łyżeczki czosnku granulowanego) 1/2 łyżeczki soli przygotowanie Kapustę pekińską pokrój w drobne paski. Paprykę odsącz z zalewy i pokró... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...