“Lunch w Paryżu” – recenzja

“Lunch w Paryżu” – recenzja

“Lunch w Paryżu” – recenzja

“Lunch…” to pierwsza część “ Pikniku w Prowansji ”.  Ponieważ często czytam książki nie po kolei, to oczywiście zaczęłam od “Pikniku”, ponieważ wydawał mi się ciekawszy. Ponieważ bardzo podobał mi się “Piknik” to przeczytałam też “Lunch” i nie żałuję.   Na czym polega specyfika książek Elizabeth Bard? Autorka opisuje swoje zwykłe codzienne życie cudzoziemki we Francji,  przekładając opowieści o kolejnych dniach z jej życia, przepisami na to, co tego dnia jedzono. Niesamowite jest jedna... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiatane

Autor

Kamila TokarskaKamila Tokarska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

francuskie, ciasto, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, ryby, jogurtowe ciasto, ciasto jogurtowe, proste ciasto, do pracy, pasztet, deser, majonez, skrzydełka, ryba, fasolka, desery, drugie danie, ciasto cytrynowe, ciasto francuskie, szybki deser, ciasto francuskie, proste i szybkie ciasto, szybkie ciasto, ryba w ciescie, skrzydełka w cieście, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, bez pieczenia, szybkie ciasto bez pieczenia, ser biały

Inne przepisy z Ugotowane pozamiatane

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.