“Kiszonki i fermentacje” – recenzja
“Kiszonki i fermentacje” – recenzja
Długo czekałam na tą książkę, bo również należę do osób, które wierzą, że kisić można wszystko, co nie ucieka na drzewo. Osobiście jestem jednak z bardziej plebejskiej szkoły – lubię kiszone ogórki nadziewane kabanosem. Mimo to chętnie popatrzę na przepisy w wersję ą ę np. tatar z kiszoną rzodkiewką, czosnkiem i grzybami. Książka zaczyna się od zachwytu charakterystycznym fenolowym zapachem, jakie mają wszelkie kiszonki, octy i marynaty i który jest wspólny dla wszystkim arcydzieł kulinarnych, także dla... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiatane
Autor
Kamila Tokarska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ogórki, grzyby, ogórki kiszone, ziemniak, sok, kasza, diety, ananas, kapustą, pizza , deser, pizza przepis, desery, ziemniaki, przetwory, zupa, dieta, ciasto na pizze, dynia, kakao, warzywa, kapusta kiszona, zupa grzybowa, dynia marynowana
Inne przepisy z Ugotowane pozamiatane
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję