“Jedz i pracuj… nad własnym zdrowiem” – recenzja

“Jedz i pracuj… nad własnym zdrowiem” – recenzja

“Jedz i pracuj… nad własnym zdrowiem” – recenzja

Karolinę i Macieja znam z warsztatów o kuchni Sri Lanki, na których byłam z okazji Dnia Wegetarianizmu. Kiedy zaczęłam czytać ich 2 tomowe “Jedz i pracuj” okazało się, że jeden zestaw już znam, bo dokładnie taki był na warsztatach. Pamiętam, że robiłam tam pyszne curry z buraków i deser kalu dodol. W tej książce sporo jest dań egzotycznych, bo autorzy wierzą, że dobrze jest wyjść poza swoją sferę kulinarnego komfortu.   Potrawy są wege, dostosowane do pór roku i do nowej piramidy żywieniowej. Szaciłłow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiatane

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.