Przepis na : obiad
Pachnące, pieczone żeberka z dodatkiem miodu, przełamane kwaśnymi jabłkami. Myślę, że ta propozycja spodoba się wszystkim tym, którzy uwielbiają żeberka, a z pewnością przypadnie do gustu panom. Spróbujcie koniecznie. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Żeberka w glazurze miodowo-winnej Czas przygotowania 15 min Czas gotowania 50 min Łączny czas 1 godz 5 min Składniki 1 kg chudych żeberek 5 łyżeczek miodu 3 łyżeczki brązowego cukru 1,5 szklanki wytrawnego czerwonego wina 2 łyżeczki octu bal... czytaj dalej...
Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.