
Dzisiaj przepis na śledzie w zalewie octowej. Do tej pory robiłam śledzie bez octu, ale te zachęciły mnie swoim kolorem. Piękny różowy kolor śledzi z pewnością zachwyci gości nie tylko wyglądem ale i smakiem. Są bardzo oryginalne i delikatne w smaku, spróbujcie, polecam. Z pewnością będą ozdobą na świątecznym stole. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Różowe śledzie w zalewie octowej Składniki 6 filetów śledziowych 150 ml octu 150 ml wody 100 g cukru 2 spore cebule czerwone 2 cienkie m... czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...
Z czym nam kojarzą się śledzie? Oczywiście ze świętami czy sylwestrem. Pod koniec grudnia większość polskich rodzin je przygotowuje i się nimi zajada.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.