Szynka parmeńska z melonem

Szynka parmeńska z melonem

Składniki: • 10 plastrów szynki parmeńskiej • 1/2 melona Galia • kilka liści dowolnej sałaty • kilka czarnych oliwek Wykonanie: • Melon przeciąć na pół, wydrążyć pestki. • Wycinarką wydrążyć z miąższu zgrabne kuleczki. • Z plastrów szynki zwijać różyczki, do środka każdej włożyć kuleczkę z melona. • Ułożyć na półmisku na sałacie z oliwkami lub klasycznie bez zieleniny. • Podawać schłodzone.

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję