Pstrąg pieczony z migdałami
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Pstrąg pieczony z migdałami
Składniki: • 4 filety z pstrąga bez skóry • 4 łyżki płatków migdałowych • 1 jajko • 3 limonki • sól, biały pieprz • oliwa Wykonanie: • Filety przekroić na dwa kawałki, skropić sokiem z jednej limonki, posypać solą i pieprzem, odstawić do lodówki na 15 minut. • Blachę wysmarować oliwą, pstrąga z jednej strony moczyć w rozstrzepanym jajku, a następnie w płatkach migdałowych i układać na blasze stroną z płatkami do góry. • Piec 15 minut w piekarn...
Czytaj dalej na blogu To co kochamAutor
Goszka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pstrag, sałata, sałatka, sałatki, francuskie, salatka z jajkiem, bez pieczenia
Inne przepisy z To co kocham
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję