Polędwiczka z pieczarkami w cieście

Polędwiczka z pieczarkami w cieście

Polędwiczka z pieczarkami w cieście

Prosta w przygotowaniu, krucha polędwiczka wieprzowa otulona farszem pieczarkowym, boczkiem wędzonym i ciastem francuskim. Smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno. Składniki: ? 1 duża polędwiczka wieprzowa ? 1 płat ciasta francuskiego ? 300 g pieczarek ? 8 cienkich plastrów wędzonego boczku ? 1 cebula ? zioła prowansalskie, sól, pieprz do smaku ? 3 łyżki oleju Wykonanie: ? Polędwiczkę natrzeć solą i pieprzem. ? Cebulę pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na oleju. ? Dodać pieczarki starte na tarce, przypra... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję