Pieczarki faszerowane ryżem i szpinakiem
Pieczarki faszerowane ryżem i szpinakiem
Pieczarki nafaszerowane ryżem ze szpinakiem to moja propozycja na lekką kolację. Składniki: ? 8 większych pieczarek ? 3 brykiety szpinaku mrożonego lub 2 garści świeżego ? 1 szklanka ryżu ugotowanego ? 1 cebula ? sól, pieprz do smaku ? 2 plastry sera żółtego ? 8 łyżeczek kwaśnej, gęstej śmietany ? posiekany szczypiorek ? 3 łyżki oliwy Wykonanie: ? Pieczarki umyć i odciąć korzonki. Korzonki pokroić drobno, cebulę w kostkę. ? Cebulę podsmażyć na oliwie, dodać korzenie pieczarek i odciśnięty, pokrojony szpina... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu To co kocham
Autor
Goszka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczarki, szpinak, grzyby
Inne przepisy z To co kocham
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję