Parówkowe serce w cieście francuskim
Parówkowe serce w cieście francuskim
Superszybkie śniadanie lub kolacja walentynkowa. Zapewniam, że każda Walentynka uśmiechnie się, gdy poczęstujecie ją parówkowym sercem. Bo przecież jak mówi stare porzekadło… przez żołądek do serca! Składniki: ? 1 opakowanie miniparóweczek ? 1/4 opakowania ciasta francuskiego Wykonanie: ? Ciasto francuskie pokroić na 1×10 cm paski. ? Owinąć każdym paskiem jedną paróweczkę. ? Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia w kształcie serca lub okręgu. ? Piec w 200 st.C przez 20-25 minut. ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu To co kocham
Autor
Goszka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto francuskie, ciasto, walentynki
Inne przepisy z To co kocham
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję