Pankejki z jabłkami w cynamonie
Pankejki z jabłkami w cynamonie
Pankejki okazały się hitem w naszym domu i raz na jakiś czas można sobie na nie pozwolić. Typowo amerykański dodatek to cynamonowe jabłka, również u nas bardzo popularne połączenie. Wydrylowane jabłka a’la ananasy, podsmażone na masełku z cynamonem są przepyszne i można je wykorzystać również jako deser. Składniki: • 1 i 1/4 szklanki mąki pszennej • 1 jajko • 1 i 1/4 szklanki maślanki • 1/4 szklanki cukru pudru • 1/4 szklanki oliwy • 1 czubata łyże... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu To co kocham
Autor
Goszka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
jabłka, deser, ananas, desery, ciasto, naleśniki, jabłka pieczone, ciasta z jabłkami, ciasta z masa, ciasto na naleśniki
Inne przepisy z To co kocham
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję