Składniki: • 7 brzoskwiń • 1 Jabłecznik-Fix Dr Oetkera • 200 g masła • 1 szklanka cukru • 3 szklanki mąki • 1 jajko • 1 cukier waniliowy • 1 łyżeczka proszku do pieczenia • starta skórka z 1 cytryny • 4 łyżki płatków migdałowych • cukier puder do posypania Wykonanie: • 6 brzoskwiń sparzyć gorącą wodą, obrać ze skórki i pokroić na plasterki. Wymieszać z Jabłecznik-Fix. Jedną odłożyć do dekoracji. • Masło utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym, dodać skórkę z...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...