Najłatwiejszy i najsmaczniejszy keks, który zawsze kojarzy się ze świętami Bożego Narodzenia. Keks, w którym owoce nie opadają, a to dzięki obtoczeniu ich w mące. Najlepszy jest po 2-3 dniach. Ja piekę więcej i zamrażam, bo wtedy według mnie jest najsmaczniejszy, a przed świętami jest więcej czasu na inne dania. Składniki: ? 250 g mąki pszennej ? 250 g masła ? 250 g cukru pudru ? 5 jajek ? 1 łyżeczka proszku do pieczenia ? 4 łyżki mleka ? 450 g mieszanki keksowej lub dowolne owoce suszone Wykonanie: ? Miękkie ma... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...