Figi w szynce szwarcwaldzkiej

Figi w szynce szwarcwaldzkiej

Składniki na 4 sztuki: • 4 świeże figi • 4 mini kulki mozzarelli • 6 plasterków szynki szwarcwaldzkiej • pieprz do smaku Wykonanie: • Figi umyć, przekroić na krzyż, ale nie do końca. • W rozcięcie włożyć kulkę mozzarelli. • Każdą figę owinąć szynką. Na jedną figę potrzeba 1,5 plastra szynki. • Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 200 st.C przez 10 minut. • Gotowe posypać świeżo zmielonym pieprzem. • Znakomita przekąska za ciepło i zimno. ...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję