Figi w szynce szwarcwaldzkiej
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Figi w szynce szwarcwaldzkiej
Składniki na 4 sztuki: • 4 świeże figi • 4 mini kulki mozzarelli • 6 plasterków szynki szwarcwaldzkiej • pieprz do smaku Wykonanie: • Figi umyć, przekroić na krzyż, ale nie do końca. • W rozcięcie włożyć kulkę mozzarelli. • Każdą figę owinąć szynką. Na jedną figę potrzeba 1,5 plastra szynki. • Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 200 st.C przez 10 minut. • Gotowe posypać świeżo zmielonym pieprzem. • Znakomita przekąska za ciepło i zimno. ...
Czytaj dalej na blogu To co kochamAutor
Goszka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
szynka, przekąski
Inne przepisy z To co kocham
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję