Fasolka szparagowa w cieście piwnym
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Fasolka szparagowa w cieście piwnym
Składniki: • 2 garści fasolki szparagowej • 1 szklanka piwa jasnego • 1 szklanka mąki pszennej • 1/4 szklanki nasion sezamu • 1 jajko • sól, pieprz • olej do smażenia Wykonanie: • Z fasolki obciąć końcówki, ugotować w osolonej wodzie. Ma być sprężysta. • Piwo, sezam, mąkę, jajko roztrzepać w miseczce, przyprawić i odstawić do lodówki na 30 minut. • Olej rozgrzać na patelni, fasolkę zanurzać w cieście i smażyć w głębokim oleju. • Wyciągać na papierowy ręcznik. N...
Czytaj dalej na blogu To co kochamAutor
Goszka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasolka, fasolka szparagowa, ciasto
Inne przepisy z To co kocham
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję