Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym

Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym

Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym

Tradycyjne gołąbki są czasochłonne i nie zawsze jest czas na ich przygotowanie, a gołąbki bez zawijania są bardzo podobne w smaku i łatwiejsze w przygotowaniu. Polecam są bardzo smaczne i delikatne. Składniki: 500 g mięsa mielonego 1/2 kapusty pekińskiej (może być też włoska) 1 woreczek ryżu 1 cebula 1 jajko 2 łyżki oleju 1 ząbek czosnku 2 łyżki bułki tartej 2 łyżki manny 1 łyżeczka majeranku 1/2 łyżeczki ziół prowansalskich mielona słodka i ostra papryka sól, pieprz, maggi olej do smażenia bułka do obtacz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu talerz przyjemności

Autor

Karolina

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, mielone, ryż, tarta, kapustą, bułki, mięso mielone, zupa pomidorowa, mięso, sosy, kapusta pekińska, sos pomidorowy, papryka, ziemniaki, chleb, jajka z farszem, czosnek w ziołach, tarta na słodko, sos do ryżu, ryż smażony, mięso duszone

Inne przepisy z talerz przyjemności

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.