Medaliony wieprzowe.

Medaliony wieprzowe.

Medaliony wieprzowe.

 To nie tylko smaczny produkt ale też bardzo ładnie się prezentujący. Ja ograniczyłam się tylko do lekkiego oprószenia solą i pieprzem. Mięciutkie mięso rozpływa się w ustach :) Zapraszam nie tylko mięsożerców! Medaliony wieprzowe. Mięso oprószyć solą i pieprzem.  Kłaść na rozgrzaną, natłuszczoną patelnię (ja użyłam grillowej), docisnąć. Zostawić na kilka minut. Powtórzyć z drugiej strony.  Podawać z ulubionymi dodatkami, surówkami np zerknij tutaj , sałatkami lub sosami. Lekkie i sycące! Smaczn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tagebuch po polsku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję