Pad Thai by chef Pong Aroonsang
Pad Thai by chef Pong Aroonsang
Przepis na : kolacja
Kolejny przepis przygotowany na warsztatach House of Asia. Chef Pong Aroonsang przygotował podstawą wersję Pad Thai. Tak jak w każdym tajskim przepisie najpierw przygotowujemy wszystkie składniki a później kilka minut przygotowań i można się zajadać. W przepisie zostały użyte małe suszone krewetki, bardzo popularne w Tajlandii i używane jako przyprawa, w Polsce do kupienia przez internet lub w sklepach azjatyckich :) Czas przegotowania: 15 minut Porcje: 2 Składniki: 1/2 kostki tofu... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu SzczyptaSmaQ
Autor
SzczyptaSmaQ
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
krewetki, makarony, makaron, sosy, pasty, pasta, fasola, kokosowe, orzechy, kolacja, obiad, obiad na szybko, szybki obiad, makaron z patelni, obiad z makaronem, makaron na obiad, makaron smażony, sos do makaronu, szybka kolacja, czerwona fasola, fasola czerwona
Inne przepisy z SzczyptaSmaQ
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję