Niezwykle aromatyczna zupa przygotowana na bazie słodko - ostrego pora, sycącego mielonego mięsa, podana z chrupiącymi złocistymi grzankami to doskonały pomysł szybki, mocno rozgrzewający obiad na jesienne i zimowe dni. Składniki: 500g mięsa wieprzowego z łopatki 5 porów 400g serka topionego śmietankowego 1 cebula 1 ząbek czosnku natka z pietruszki 1,5l wody sól pieprz olej vegeta Wykonanie: 1. Mięso z łopatki zmielić maszynką do mielenia. 2. Pory dokładnie umyć, białą część pokroić w krążki... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.