Przepis na : obiad
Tortilla wypełniona wołowym farszem z czerwoną fasolą, dużą ilością pomidorów i akcentem ostrości papryczki chilli. Do tego chrupiąca kukurydza, aromatyczna kolendra oraz orzeźwiająca limonka i mamy szybkie, proste w wykonaniu i sycące danie pochodzące z kuchni meksykańskiej. Składniki: 8 płatów tortilli Farsz: 560g mielonej wołowiny z łopatki 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 papryczka chilli 1 puszka pomidorów 1 puszka czerwonej fasoli 1 puszka kukurydzy 1 pęczek kolendry 1 łyżeczka musztardy Dijon 2 limonki olej piep... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.