Przepis na : obiad
Moja wersja klasycznej nicejskiej sałatki rodem z południowej Francji, która była przygotowywana dla powracających z morza rybaków. Zdrowa, lekka i pożywna zawierająca świeże warzywa, jajka na twardo, aromatyczne czarne oliwki oraz tuńczyka i małą rybkę anchois świetnie komponuje się z przygotowanym winegretem. Składniki: 80g mix sałat z rukolą 1 puszka tuńczyka w sosie własnym 1 puszka filecików anchois 12 pomidorków koktajlowych 12 czarnych oliwek 1 czerwona cebula 1/2 zielonego ogórka 3 jajka na twardo śwież... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.