Rosół z pierożkami wonton z farszem z wątróbki
Rosół z pierożkami wonton z farszem z wątróbki
To tradycyjna narodowa polska zupa kojarzona głównie z niedzielnym rodzinnym obiadem w naszych domach. W mojej wersji podana z pierożkami wonton z farszem z wątróbek i fileta z kurczaka smakuje wyśmienicie, a także doskonale rozgrzewa w zimne dni. Składniki: Rosół: 2 ćwiartki z kurczaka 1 skrzydło z indyka 300g szponder (żeberko wołowe) 3 marchewki 2 pietruszki 1 mały seler 12 cm pora 1 cebula pół pęczka natki z pietruszki lubczyk 4 liście laurowe 5 ziarenek ziela angielskiego kilka ziarenek pieprzu ziarnisteg... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny
Autor
Szalona Kuchnia Eweliny
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, kurczak, rosół, chilli, filet z kurczaka, zupa, wątróbka drobiowa, wołowina, indyk, żeberka, obiad, mielone, mięso, zupa krem, ciasta z masa, kurczak z czosnkiem, jajka z farszem, mięso mielone, kurczak z warzywami, zupa z selera, mielone z warzywami, krem z pora, ciasta z kremami, ciasto z kremem, mięso na obiad, zupa z mięsem mielonym
Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję