Roladka schabowa nadziewana pieczarką i porem

Roladka schabowa nadziewana pieczarką i porem

Roladka schabowa nadziewana pieczarką i porem

Przepis na : obiad

Kotlet sporządzony z roztłuczonego mięsa wieprzowego nadziewanego aromatycznym farszem na bazie delikatnych pieczarek współgrających z lekko ostrym porem to świetna propozycja dla fanów roladek. Składniki: 7-8 plastrów schabu wieprzowego sól pieprz olej 2 jajka bułka tarta panierka Farsz: 600g pieczarek 100g por 1 ząbek czosnku 70g żółtego sera 2 łyżki masła sól pieprz Wykonanie: 1.  Każdy plaster schabu rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem. 2.  Farsz: Pieczarki umyć, oczyścić i drobno pokroić ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, pieczarki, schab, bułki, roladki, kotlet, kotlety, mięso, dania mięsne, obiad, jajka z farszem, pomysł na obiad, pieczarki do obiadu, jajka nadziewane

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.