Przepis na : obiad
Niezwykle aromatyczna, pachnąca świeżą kolendrą, miętą, orzeźwiająca salsa z delikatną słodkością mango, wyrazistym imbirem, limonką i czerwonymi pomidorami to rewelacyjny dodatek do grillowanego pikantnego kurczaka. Składniki: 500g fileta z kurczaka pikantna przyprawa do kurczaka olej do wysmarowania grillowej patelni Salsa: 1 czerwona cebula 2 pomidory 1 łyżka drobno posiekanego imbiru 1 mango 1 limonka 1 pęczek kolendry 1 garść świeżej mięty 4 łyżki oliwy sól pieprz Wykonanie: 1. Cebulę obrać, pokroić w c... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.