Przepis na : obiad
Delikatna ryba grillowana z dużą ilością świeżego koperku, wyrazistego, aromatycznego czosnku i pachnącego tymianku to świetna propozycja dla fanów rybki z rusztu. Grillowany lin to znakomity pomysł na lekkie danie obiadowe z dużą ilością wielonienasyconych kwasów tłuszczowych z rodziny omega 3. Składniki: 2 świeże wypatroszone liny 6 ząbków czosnku 1 pęczek koperku 1/2 pęczka tymianku 4 łyżki soku z cytryny 6 łyżek oleju przyprawa do ryb sól pieprz Wykonanie: 1. Marynata: Koperek i tymianek drobno posiekać,... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.