Przepis na : obiad
Zupa na zimno to świetny pomysł na obiad w gorące, letnie dni. Zdrowy, pachnący koperkiem chłodnik na bazie świeżego, naszpikowanego witaminami awokado, zielonego ogórka oraz aromatycznego czosnku rewelacyjnie gasi pragnienie i stanowi pełnowartościowy posiłek. Składniki: 250g obranego awokado 200g zielonego ogórka 1 czerwona cebula 1/2 pęczka koperku 1 ząbek czosnku 400g jogurtu naturalnego 370g kefiru 4 łyżki soku z limonki 1 łyżka miodu 1 łyżka oliwy 3 łyżki prażonego słonecznika sól pieprz Wykonanie: 1.... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.