Sałatka z czerwonej kapusty.
Sałatka z czerwonej kapusty.
Kapusta często używana jest w kuchni jednak zwykle biała odmiana. Czerwona kapusta według mnie właśnie najlepiej sprawdza się do wszelkich surówek oraz sałatek podawanych do dań obiadowych. Składniki: 1 mała główka czerwonej kapusty 1 duża cebula 2 łyżki octu 1 łyżka oliwy z oliwek sól, pieprz Przygotowanie: Kapustę szatkujemy, wrzucamy do garnka, zalewamy zimną wodą, a następnie gotujemy do miękkości. Odcedzamy ją na sitku, wkładamy do miski i zostawiamy do całkowitego ostygnięcia.... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Symfonia smakowa
Autor
symfoniasmakowa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, czerwona kapusta, cebula, surówka, sałatka, sałatki, dania obiadowe, surówka z kapusty, surówka z czerwonej kapusty, smaczna sałatka
Inne przepisy z Symfonia smakowa
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję