Pieczarki faszerowane mięsem.
Pieczarki faszerowane mięsem.
Pieczarki faszerowane są łatwe w przygotowaniu i przywołują smaki dzieciństwa. Podawać można je jako przystawkę, przekąskę lub element dania głównego. Zapiekane faszerowane pieczarki smakują rewelacyjnie ze świeżym, chrupiącym pieczywem. Składniki: 8-10 dużych pieczarek 0,5 kg mielonego mięsa 1 cebula 10 dag startego na drobnych oczkach tarki żółtego sera 1 jajko łyżka oleju sól, pieprz do smaku Przygotowanie: Cebulę obieramy i drobno siekamy. Pieczarki oczyszczamy, odcinamy trz... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Symfonia smakowa
Autor
symfoniasmakowa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczarki, mielone, mięso, cebula, mięso mielone, pieczywo, przekąska, ser żółty, przekąski, przystawki, mielone pieczarki, pieczarki przekąska, symfonia smaków, jajka faszerowane , drugie danie
Inne przepisy z Symfonia smakowa
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję