ta włoska przekąska jest idealna szczególnie latem kiedy mamy takie pyszne pomidory,świeżą bazylię w ogrodzie i młody czosnek-spróbujcie koniecznie-robi się ją błyskawicznie i smakuje obłędnie... SKŁADNIKI: 2 BAGIETKI(LUB JEDNA DŁUGA) 4-5 POMIDORÓW 3 ZĄBKI CZOSNKU KILKA GAŁĄZEK BAZYLI PŁASKĄ ŁYŻECZKĘ OREGANO SÓL I PIEPRZ OLIWA Z OLIWEK ŁYŻECZKA OCTU BALSAMICZNEGO(MOŻNA WIĘCEJ JAK KTOŚ LUBI) PRZYGOTOWANIE: POMIDORY KROIMY W KOSTKĘ,(najlepiej bez nasion) 2 ząbki czosnku przeciskamy przez praskę do pomidorków ,dopr... czytaj dalej...
lubię szybką prostą kuchnię,dla każdego,ale nie boje się również nowości z kuchni-u mnie na pewno znajdziesz coś dla siebie-zapraszam