Pieczarki nadziewane mięsem mielonym
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym
500 g pieczarki 500 g mięso mielone 2 jajka 1 cebula łyżka masła pieprz sól przyprawa do mięsa mielonego bułka tarta olej do smażenia Bardzo często pomysły na obiad wpadają mi do głowy, kiedy wypatrzę jakiś fajny składnik w sklepie. Tym razem były to duże, ładne pieczarki - które od razu narobiły mi apetytu na pieczarki nadziewane mięsem mielonym. Pyszne, aromatyczne danie które smakuje wyśmienicie zarówno na ciepło, jak i na zimno. Pieczarki dobrze umyć a następnie usunąć trzony i oczyścić g... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Świat Domowej Kuchni
Autor
mapik27
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, pieczarki, mięso, mięso mielone, tarta, bułki, mielone pieczarki, obiad, pomysł na obiad, pieczarki do obiadu, jajka nadziewane, dania mięsne
Inne przepisy z Świat Domowej Kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję