Mikołaj zrobił mi dużą frajdę - dostałam piękną książkę. Ottolenghi "Prosto". Z niej właśnie pochodzi przepis na te pyszne, faszerowane ziemniaki. W oryginalnym przepisie użyto innego sera - gorgonzoli. Ponieważ ja nie przepadam za gorgonzolą na ciepło, a w lodówce był kawałek aromatycznego Gruyere, użyłam właśnie tego sera. Danie bardzo polecam ! Pyszny i sycący obiad składniki 2 duże ziemniaki do pieczenia ( po ok 280 g ) 20 g masła + dodatkowo ok 5 g do skórek 3 łyżki śmietany 30% 80 g sera Le Gruy... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...