Bulion drobiowy na pieczonych kościach

Bulion drobiowy na pieczonych kościach

Bulion drobiowy na pieczonych kościach

Znakomity bulion drobiowy, wymaga jedynie czasu, gdyż przygotowanie zabiera ładnych parę godzin. W nagrodę dostajemy, naprawdę esencjonalny bulion, o pięknym kolorze. Do mojego, oprócz kurzych skrzydeł , trafiły kaczy korpus oraz  szyja i skrzydełka z perliczki . Gdyby jeszcze ilość szuflad w zamrażarce była większa! Wspomagałam się przepisem z książki "Pasja smaku. Przepisy z restauracji Aubergine," Gordona Ramsay'askładniki:ok 3 kg  drobiowych części( skrzydełka kurze,&nbs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Autor

Stare GaryStare Gary

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

drobiowe, mięso, por , warzywa, pasta, seler, pasty, skrzydełka, marchewka, grill, pomidor, seler naciowy, kaczki, mięsa pieczone, zupa, warzywa z grilla, bez pieczenia, zupa z selera, zupa pomidorowa

Inne przepisy z Stare Gary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.