Paszteciki z ciasta serowo-francuskiego
Paszteciki z ciasta serowo-francuskiego
Przepis na : obiad
Czas czytania: 2 min Ciasto serowo-francuskie to przepis, który przyda się na wiele okazji. Wykorzystacie go do świątecznych pasztecików lub tarty z farszem wytrawnym, lub też słodkim. Ciasto jest fantastyczne i przyznam, że do tej poty nie jadłam takiego. Po pierwsze: jest błyskawiczne do przygotowania, nie trzeba czekać, aby wyrosło, co jest konieczne w przypadku ciasta drożdżowego. Wystarczy zagnieść ciasto i od razu możemy przygotować paszteciki. Po drugie: jest delikatne, przypomina ciasto francuskie, choć ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu SprawdzonaKuchnia.pl
Autor
AnnnaMalek
Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, paszteciki, francuskie, ciasto drożdżowe, tarta, drożdżowe, ciasto francuskie, biszkopt, chleb, placki, bułki, pączki, truskawki, obiad, kapustą, grzyby, barszcz, barszcz wigilijny, paszteciki z kapustą, paszteciki z kapusta i grzybami, boże narodzenie, ciasto z truskawkami, paszteciki drożdżowe, dania mięsne
Inne przepisy z SprawdzonaKuchnia.pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję