Przepis na : śniadanie
Czas czytania: 2 min Naleśniki szpinakowe wegańskie na mące z ciecierzycy i odrobinę mąki ryżowej bez dodatku jajek i mleka. Można by pomyśleć, że takie naleśniki nie mogą się udać, bo to tylko woda, szpinak i mąka z ciecierzycy. Nic bardziej mylnego naleśniki są wspaniałe w smaku i w swojej konsystencji. Naleśniki są elastyczne i świetnie zwijają się w rulonik, nie łamiąc się przy tym. Kolor ich jest intensywnie zielony po prostu piękny! Do ciasta naleśnikowego dodałam czosnek, który bardzo pasował mi do m... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.